Toegangscontrole voor appartementen

Met de volledige toegang in beeld dankzij de panoramische 170°-breedhoekcamera zorgt de Aiphone toegangscontrole voor appartementen ervoor dat je op beide oren kan slapen. Maar dit video- en parlofoniesysteem heeft je nog méér te bieden… Maak hier kennis met dit bijzonder stukje technologie en rust ook jouw appartement uit met deze elektronische toegangscontrole.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

De GT Vizocam buitenpost als toegangscontrole

Behalve van een panoramische breedhoeklens geniet je bij dit video- en parlofoniesysteem ook van een ingebouwde bewegingssensor en een verlicht kleurenscherm. Op vlak van veiligheid heb je bovendien de mogelijkheid om een externe bewakingscamera aan te sluiten of om een badgelezer of codeklavier te integreren. Aiphone besteedt echter ook voldoende aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van deze elektronische toegangscontrole dankzij de grote symbolen en toetsen, verlichte pictogrammen en gesproken boodschappen. Hoe je deurpost eruit ziet, kies je trouwens zelf: een toegangscontrole met video of alleen audio, afgewerkt in inox, koper, chroom of mat nikkel?

Een toegangscontrole om op te vertrouwen

De binnenposten van het video- en parlofoniesysteem voor appartementen zijn ontworpen voor maximaal comfort. Zo kan je bijvoorbeeld de deur ontgrendelen en oproepen beantwoorden vanaf een telefoontoestel en kan je met de ingebouwde camera vanop elke binnenpost het beeld eenvoudig in- en uitzoomen en richten naar de bezoeker voor een optimale herkenbaarheid. Je kan zelfs opteren voor een ingebouwd beeldgeheugen dat automatisch beelden registreert van elke bezoeker als extra toegangscontrole. Aiphone heeft verder ook een functie ontworpen waarmee slechthorenden het geluid rechtstreeks kunnen ontvangen via hun hoorapparaat. Gesprekken voeren met bezoekers gebeurt dus voor iedereen op een aangename manier! Wil je trouwens graag communiceren tussen de verschillende binnenposten op je appartement? Dan is intercom perfect mogelijk. We kunnen zelfs een post bij de conciërge plaatsen die oproepen en alarmmeldingen van alle binnenposten ontvangt. Veiligheid én gebruiksgemak staan immers voorop wanneer je kiest voor video- en parlofonie van Aiphone als toegangscontrole!

Met de volledige toegang in beeld dankzij de panoramische 170°-breedhoekcamera zorgt de Aiphone toegangscontrole voor appartementen ervoor dat je op beide oren kan slapen.

Toegangscontrole: de afwerking van de binnenposten

Voor de binnenposten zijn er diverse combinaties en afwerkingen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een handenvrije monitor, eentje met hoorn of combineer beide. Gaat je voorkeur verder uit naar een toegangscontrole met of zonder beeldscherm? En welke kleur wil je de binnenpost(en) geven: standaard wit, cool zwart, tijdloos zilver of luxueus goud? Het video- en parlofoniesysteem van Aiphone is eenvoudig af te stemmen op je interieur.

Video- en parlofonie voor toegangscontrole.

Video- en parlofonie voor toegangscontrole

Aiphone realiseert functionele toegangscontrolesystemen van superieure kwaliteit die zowel geschikt zijn voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties van appartementen. Het design, het comfort en de flexibiliteit van deze elektronische toegangscontrole zorgen voor een veilig gevoel op elk moment van de dag. 

Bovendien ontvang je een garantie van drie jaar! Contacteer Aiphone voor meer info over video- en parlofonie voor appartementen.
CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
toegangscontrole elektronische toegangscontrole toegangscontrolesystemen video- en parlofonie parlofonie
Stel uw systeem samen!
toegangscontrole elektronische toegangscontrole toegangscontrolesystemen video- en parlofonie parlofonie