Optimale beveiliging van je huis

Je bent thuis en de bel gaat. Voordat je de deur opendoet, wil je graag weten wie er heeft aangebeld. Je bent een weekend weg en wilt op de hoogte blijven van de mensen die bij je thuis zijn langs geweest… Je wil gewaarschuwd worden als er brand uitbreekt in je huis, ook als je niet thuis bent! Met een Aiphone systeem van videofonie of parlofonie is een beveiliging van je huis in elk van deze gevallen perfect mogelijk. Daarom vertellen we je hieronder wat die beveiliging juist inhoudt.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Controleer ongewenste bezoekers dankzij goede beveiliging

Kiezen voor een betrouwbare beveiliging van je huis is een eerste stap naar meer comfort en veiligheid in huis, en dat bereik je met een videofonie- of parlofoniesysteem van Aiphone. De deurposten zijn bijvoorbeeld goed bestand tegen vandalenstreken en, afhankelijk van het gekozen systeem, geniet je van de voordelen van een camera aan je deur. Aiphone biedt op vlak van toegangscontrole immers videofonie aan waarin een panoramische 170° breedhoeklens in zit verwerkt.

Zo heb je te allen tijde een duidelijk beeld van elke bezoeker en kan je de beelden zelfs automatisch laten opslagen in het systeem. Voor extra beveiliging kan je bovendien andere camera’s op het systeem aansluiten om zo je oprit, tuin of werkhuis vanop afstand te controleren. Denk je dat er een ongewenste bezoeker rond je huis is of was? Dan kan je de camera’s zelfs raadplegen als er geen oproep is. Een andere interessante feature bij Aiphone is dat je de oproepen van een videodeurpost ook op je smartphone of tablet kan ontvangen door een IP-gateway te laten installeren en een gratis applicatie te downloaden. Je bent niet thuis, maar je wil toch de indruk wekken dat je aanwezig bent? Dan beantwoord je de oproep simpelweg vanop afstand. Aiphone zorgt voor een gebruiksvriendelijke beveiliging van je huis!

 

Een allround beveiliging van je huis, gezin en inboedel

Videofonie en parlofonie van Aiphone laat je niet enkel toe om te waken over ongewenste bezoekers, het biedt ook een beveiliging tegen brand, waterlekken en CO-vergiftiging.

Een allround beveiliging van je huis, gezin en inboedel.

Door bijvoorbeeld een rook- of CO-melder aan te sluiten op het systeem word je op die manier verwittigd bij een gevaarlijke situatie in huis. Je kan het alarm zelfs laten doorschakelen naar externe toestellen. Met een Aiphone systeem voor toegangscontrole houd je dus niet alleen toezicht op de ingangen van je huis, maar zorg je ook voor een allround beveiliging.

 

Beveiliging van je huis met videofonie en parlofonie

Laat een systeem voor toegangscontrole installeren in je huis en geniet op elk moment van een veilig gevoel! Wens je meer info over de verschillende mogelijkheden op vlak van beveiliging? Contacteer dan een Aiphone verdeler die je deskundig verder helpt en samen met jou zoekt naar het meest geschikte systeem voor jouw woning.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
beveiliging beveiliging huis allround beveiliging goede beveiliging beveiliging tegen brand
Stel uw systeem samen!
beveiliging beveiliging huis allround beveiliging goede beveiliging beveiliging tegen brand