Gebruik je parlofoon als intercom

Een parlofoon laten installeren in je woning, appartement of bedrijf zorgt voor een gevoel van veiligheid. Je hebt immers controle over wie je wel of niet binnenlaat. Daarnaast wordt een parlofoon ook ingezet als communicatiemiddel en fungeert het als intercom. Even iets vragen aan een collega die in een ander kantoor zit of thuis aan je partner die een paar kamers verder is? Wil je dat graag handenvrij doen of met een hoorn, en hoeveel binnenposten wens je? Aiphone vertelt je hieronder wat meer over de mogelijkheden van een parlofoon gebruikt als intercom.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?
Wat is er zo handig aan een intercom?

Wat is er zo handig aan een intercom?

Met de parlofonie van Aiphone kan je ervoor kiezen om het systeem niet enkel als toegangscontrole te gebruiken, maar ook als intercom. Dat wil zeggen dat je vanaf verschillende plekken kan communiceren met andere inwoners of collega’s. Wanneer je een parlofoon laat installeren bij je thuis, plaats dan bijvoorbeeld een binnenpost in de keuken, de hobbykamer, de garage en de woonkamer. Zo kan je snel en eenvoudig contact opnemen met je partner, je kind of iemand anders in huis! Op kantoor kan het dan weer handig zijn om via intercom iets te vragen of mee te delen aan collega’s. Je bereikt er veel mensen tegelijkertijd mee of je contacteert enkel de persoon die je nodig hebt…

 

Een intercom toegankelijk voor iedereen

Aiphone ontwikkelt systemen voor parlofonie die als intercom door iedereen eenvoudig te gebruiken zijn.

Voor slechthorenden is er bijvoorbeeld een inductieve lus voorzien zodat de oproep rechtstreeks ontvangen wordt op het hoorapparaat zonder storende omgevings- of achtergrondgeluiden. Het gesprek is daardoor beter verstaanbaar wanneer de parlofoon als intercom wordt ingezet. Verder wordt er ook gezorgd voor grote knoppen en pictogrammen om het gebruiksgemak nog extra te ondersteunen. Een Aiphone parlofoon als intercom inschakelen is dus perfect mogelijk voor elk type gebruiker.


Intercom in huis of op kantoor

Een parlofoon gebruiken als intercom biedt allerlei interessante voordelen. Zou jij het ook handig vinden om een intercomsysteem in huis, op je bedrijf of op school te hebben? Dan bespreekt een Aiphone verdeler graag de verschillende mogelijkheden om via parlofonie eenvoudig te communiceren met inwoners of collega’s. Treed binnen in de wereld van de parlofoon en ontdek wat intercom voor jou kan betekenen.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
intercom intercomsysteem parlofoon parlofonie parlofoon installeren
Stel uw systeem samen!
intercom intercomsysteem parlofoon parlofonie parlofoon installeren