Een handenvrije videofoon van Aiphone

Wat is er zo bijzonder aan een handenvrije videofoon? En hoe zit het met de beveiliging van je huis of bedrijf met een dergelijke systeem van videofonie? Aiphone vertelt het je in een notendop!

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Wat is een handenvrije videofoon?

Aiphone heeft een systeem voor videofonie ontworpen waarmee je de deur kan ontgrendelen en je kan praten met iemand zonder een hoorn te gebruiken. Met een handenvrije videofoon heb je dus met ander woorden je handen vrij! Via de camera van de videofoon zie je wie er aan de ingang staat en dankzij de ingebouwde luidspreker praat je met de bezoeker. Staat het geluid van de handenvrije videofoon wat te stil of wil je de deur openen? Druk dan op één van de daarvoor aangewezen knoppen op het handige aanraakscherm.

Een handenvrije videofoon van Aiphone toegankelijk voor iedereen.

Voel je veilig met een handenvrije videofoon

Een handenvrije videofoon mag dan erg handig zijn, maar de graad van beveiliging speelt uiteraard ook mee. Zoals bij videofonie mét hoorn, is een optimale en betrouwbare toegangscontrole ook bij een handenvrije videofoon gegarandeerd. Aiphone beschikt bijvoorbeeld over handenvrije videofonie die uitgerust is met een breedbeeldcamera zodat je de volledige ingang ziet. Het is ook mogelijk om de beelden van de camera automatisch te laten opslaan om bij eventuele incidenten over bewijsmateriaal te beschikken.

 

Een handenvrije videofoon van Aiphone toegankelijk voor iedereen

Laat je een handenvrije videofoon van Aiphone installeren in je huis, appartement of bedrijf, dan geniet je van een heel gebruiksvriendelijk systeem.

Met de grote pictogrammen en aanraaktoetsen bedien je de videofonie moeiteloos en dankzij het verlichte kleurenscherm zie je alles duidelijk. Verder kan je, behalve met bezoekers, ook met mensen binnenshuis communiceren via een intercomfunctie en maakt Aiphone het mogelijk om oproepen door te schakelen naar je gsm om zo de deur te openen. Een handenvrije videofoon van Aiphone biedt je dus een comfortabele manier van beveiligen en communiceren.

Laat een handenvrije videofoon installeren

Wil je graag genieten van het comfort en de veiligheid van een handenvrije videofoon? Aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw dichtstbijzijnde Aiphone verdeler of installateur. Mocht bovenstaande omschrijving niet volstaan, dan ontvang je daar nog meer informatie over een handenvrije videofoon.

Laat een handenvrije videofoon installeren.
CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
videofoon videofonie beveiliging toegangscontrole
Stel uw systeem samen!
videofoon videofonie beveiliging toegangscontrole