Videofonie bedienen met smartphone

Ben je tevreden over de videofonie die in jouw huis, appartement of bedrijf is geïnstalleerd, maar zou je het wel handig vinden om ook te weten wie er aan je deur belt zonder dat je zelf aanwezig bent? Zoek dan niet langer, want Aiphone heeft een videofoon ontwikkeld waarbij dat kan! We spelen daarbij in op de populariteit van de tablet en de smartphone… Wil je weten hoe we videofonie koppelen met gsm-gebruik en hoe je de deur van je huis opent als je niet thuis bent, lees dan snel verder.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Extra veiligheid gegarandeerd met videofonie

Videofonie zorgt sowieso al voor die extra beveiliging van je huis of bedrijf. Met een handige camera kijk je immers wie er aan de ingang staat en wat er rondom het gebouw gebeurt. Vanop een veilige afstand beslis je dan of je de deur wel of niet ontgrendelt. Door de Aiphone videofonie echter te verbinden met je smartphone of tablet geniet je van nog meer veiligheid. Je houdt je woning, appartement of zaak namelijk in de gaten wanneer je er niet bent en beantwoordt oproepen vanop afstand. Het is zelfs mogelijk om een aanwezigheid te simuleren met je videofoon, of beter gezegd met je smartphone!

Gratis app om videofonie aan smartphone te linken

Wat moet je doen als je van deze functie voor videofonie gebruik wil maken? Dat is heel simpel… Eerst en vooral moet je de Aiphone IP-gateway laten installeren, die de plaats inneemt van een extra binnenpost. Wanneer je een Android smartphone of tablet hebt, ga je naar de Google Play Shop. Wanneer je met Apple werkt, dan open je even de App Store. Daar download je gratis de applicatie ‘AiphoneJP’ en je bent vertrokken! Net zoals de videofonie van Aiphone is ook deze app heel gebruiksvriendelijk en wijst die zichzelf uit. Wil je bijvoorbeeld enkel praten met je bezoeker of er ook beeld bij hebben? Tik dan je gewenste communicatievorm aan op het scherm. Wil je de deur openen, dan ‘swipe’ je het sleutelsymbooltje eenvoudig naar rechts. Zo eenvoudig is het om de videofonie thuis of op kantoor met je smartphone te bedienen!

Het is zelfs mogelijk om een aanwezigheid te simuleren met je videofoon, of beter gezegd met je smartphone!

Videofonie op je smartphone?

Je hebt een systeem van videofonie in huis, maar de volgende situaties duiken op… Ben je bijvoorbeeld op vakantie en wil je je buur bij je thuis binnenlaten om de kat eten te geven? Sta je nog in de file terwijl de leverancier voor een gesloten deur staat en kan je hem niet meteen binnenlaten? Is je partner de sleutel vergeten en kan die niet binnen? Dan hoef je voortaan niet in alle haast naar huis te snellen, want je kan nu vanop afstand de deur openen met je smartphone of tablet! Een Aiphone verdeler of installateur bij jou in de buurt laat je graag zien bij welk type videofonie deze handige feature mogelijk is.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
videofonie videofoon beveiliging videofonie
Stel uw systeem samen!
videofonie videofoon beveiliging videofonie