Een videofoon kopen met deze tips

Waarom willen mensen een videofoon kopen? De hoofdreden is om zo een groter gevoel van veiligheid te garanderen. Je kan videofonie immers ook als communicatiemiddel inschakelen, om bijvoorbeeld met een collega te praten. Maar hoe vind je nu een videofoon die het beste aansluit bij jouw situatie en wensen? Als expert geeft Aiphone je daarom wat tips mee wanneer je een videofoon kopen wil.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Een videofoon kopen voor extra veiligheid? Let dan hierop:

Een videofoon kopen en installeren zorgt sowieso al voor meer controle over de ingang(en), maar met deze features zorg je voor nog meer veiligheid. Ga bijvoorbeeld niet voor een gewone camera, maar voor een panoramische breedhoekcamera die de volledige inkomzone in beeld brengt, zoals bij een Aiphone videofoon. Wil je het beeld ook graag nog wat kunnen in- en uitzoomen of richten naar de bezoeker, en foto/video automatisch kunnen opslaan? Zou je graag externe camera’s of een rookmelder aansluiten op de videofonie? Moet de deurpost bestand zijn tegen vandalisme? Het zijn allemaal eigenschappen om te overwegen, die trouwens stuk voor stuk mogelijk zijn wanneer je een Aiphone videofoon kopen gaat…

Een videofoon kopen die gemakkelijk te hanteren is.

Een videofoon kopen die gemakkelijk te hanteren is

Veiligheid is één zaak. Let echter ook op het gebruiksgemak als je een videofoon kopen wil. Wat is de grootte van het scherm op de binnenpost en is het een touchscreen? Wil je een videofoon kopen met of zonder hoorn (i.e. een handenvrije videofoon)? Is intercom mogelijk? En hoeveel binnen- en buitenposten wens je? Het is ook erg handig als je oproepen kan beantwoorden met je smartphone of tablet, net zoals het handig kan zijn om gebruik te maken van grote pictogrammen, verlichte naamplaatjes en een inductieve lus… Wanneer je dus op pad gaat om de beste videofoon te vinden, laat je dan goed informeren over de gebruiksvriendelijkheid van het toestel!

 

Een mooie videofoon kopen

Een nieuwe videofoon kopen met een design dat goed bij de rest van je interieur past? 

Er zijn verschillende mogelijkheden qua kleur en materiaal, afhankelijk van het toestel. Ook de dikte van het scherm kan verschillen. Wanneer je dus wilt dat de videofoon volledig opgaat in je interieur, kies je bijvoorbeeld voor een dun scherm, een kleur die aanleunt bij het interieur en een ingebouwde binnenpost. Wil je graag een Aiphone videofoon kopen? Vraag dan aan een verdeler bij jou in de buurt wat er exact mogelijk is per toestel.

 

De beste videofoon kopen

Afhankelijk van het type gebouw (huis, school, bedrijf, winkel…) kan je een videofoon kopen volledig afgestemd op jouw wensen en eisen. Wens je extra info over de mogelijkheden van een Aiphone videofoon? Laat je dan leiden door de expertise van één van de Aiphone verdelers of installateurs.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
videofoon kopen videofoon videofonie beste videofoon intercom
Stel uw systeem samen!
videofoon kopen videofoon videofonie beste videofoon intercom