Een Aiphone videofoon installeren

Videofonie van Aiphone brengt comfort en veiligheid in huis. Met een videofoon controleer je immers in een oogopslag de toegang tot het gebouw aan de hand van een ingebouwde camera, maar communiceer je ook eenvoudig dankzij verspreide binnenposten. Wat dat verder nog allemaal inhoudt, een Aiphone videofoon kopen, lees je hier.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Een Aiphone videofoon? Goed gekozen!

Ontdek de verschillende systemen voor videofonie die Aiphone ontwikkeld heeft op basis van de huidige eisen en noden van de gebruiker. Welke videofoon sluit het beste aan bij jouw voorkeuren: een handenvrije videofoon met een ingebouwde luidspreker of een toestel met hoorn, een videodeurpost voor een appartement of voor een eengezinswoning? Laat een Aiphone verdeler je begeleiden bij je beslissing en laat dan snel de meest ideale videofoon installeren bij je thuis of op kantoor!

Altijd verbonden met je videofoon

Aiphone heeft het mogelijk gemaakt om je videofoon vanop afstand te bedienen dankzij een handige applicatie die zowel voor Android als voor iOS beschikbaar is. Met je smartphone of tablet beantwoord je op die manier een oproep en ontgrendel je de deur. Wens je je videofooninstallatie te koppelen aan je gsm? Informeer dan eerst even bij welke Aiphone videofoon dit mogelijk is en dan kan je te allen tijde waken over de toegang tot je woning of bedrijf.

 

De beste videofoon kopen? Volg de tips!

Als expert in videofonie vertelt Aiphone je waarop je best let wanneer je graag een videofoon kopen wil. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij de gebruiksvriendelijkheid van een videofoon?

Is het voor jou ook belangrijk om extra camera’s aan de videofooninstallatie te koppelen? En welk materiaal en welke kleur verkies je? We geven je hier enkele aandachtspunten mee om je aankoop te vergemakkelijken.

 

Welke videofoon kies je?

De Aiphone verdeler of installateur het dichtst bij jou in de buurt is de expert die je nodig hebt om de beste videofoon te vinden. Maak kennis met het uitgebreide videofonie assortiment en laat je professioneel leiden in je keuze. Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke videofoon in huis? Aiphone zorgt ervoor!

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
videofoon videofonie videofoon kopen beste videofoon videofooninstallatie
Stel uw systeem samen!
videofoon videofonie videofoon kopen beste videofoon videofooninstallatie