Waarom kiezen voor een parlofoon?

Aiphone is de parlofoonspecialist bij uitstek om je alles te vertellen over parlofonie. Een parlofoon met camera, een draadloze parlofoon, een parlofoon met deuropener…: in het aanbod van Aiphone vind je ongetwijfeld het meest geschikte systeem voor jouw huis, appartement of bedrijf terug. Ontdek dit staaltje technologie en haal de veiligheid en het comfort ervan snel in huis!

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Voel je veilig met een parlofoon

Eén van de meest belangrijke functies van een parlofoon is natuurlijk om ervoor te zorgen dat je in alle veiligheid kan kijken wie er aan de ingang staat. Of je de deur wel of niet ontgrendelt, beslis je daarna zelf! Met een simpele druk op de knop laat je zo de bezoeker(s) binnen en hoef je zelf niet tot aan de ingang te gaan. Een parlofoon waakt dus mee over jouw veiligheid, maar ook over die van je familie, collega’s, woning en zaak.

Een parlofoon: uitstekend communicatiemiddel

Wil je graag snel iets vragen aan een collega die in het magazijn werkt of aan je partner die elders in huis bezig is? Schakel parlofonie dan in als intercom. Door verschillende binnenposten verspreid in je huis of in je bedrijf te plaatsen communiceer je zo moeiteloos met een parlofoon. Je kan daarbij kiezen voor een toestel met hoorn of voor een handenvrije parlofoon, wat voor jou het meest handige is. Meer info over parlofonie en intercom? Vraag het aan je Aiphone verdeler!

 

Een parlofoon kopen? Ontdek onze tips!

Waarop let je best als je een parlofoon kopen wil? Aiphone geeft je enkele belangrijke tips mee. Besteed bijvoorbeeld aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de parlofonie: is het toestel geschikt voor slechthorenden of voor mensen met een visuele handicap?

Je wil misschien ook graag dat de parlofoon zo goed mogelijk bij je interieur past. Kiezen voor een passend design is daarom een tweede tip die je waarschijnlijk onbewust al zal toepassen bij je keuze. Aiphone helpt je om de meest geschikte parlofoon te vinden!

 

Een Aiphone parlofoon: maak je keuze

Neem contact op met een Aiphone verdeler of installateur en laat je deskundig adviseren over de mogelijkheden van een parlofoon. Het stijlvolle design en het gebruiksgemak van de Aiphone parlofonie zijn alvast twee redenen om je woning of bedrijf uit te rusten met dit veiligheids- en communicatiesysteem in één

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
parlofoon parlofonie parlofoon kopen draadloze parlofoon parlofoon met camera
Stel uw systeem samen!
parlofoon parlofonie parlofoon kopen draadloze parlofoon parlofoon met camera