De meerwaarde van toegangscontrole

Wil je je veiliger voelen in je huis, je appartement of je bedrijf? Denk er dan aan om een systeem voor toegangscontrole te laten installeren! Aiphone beschikt over uitstekende videofonie en parlofonie om dat gevoel van veiligheid te vergroten. Je houdt toezicht op ongewenste bezoekers, je wordt verwittigd in geval van brand en je communiceert via een praktisch intercomsysteem. Kiezen voor een Aiphone toegangscontrole, is dus kiezen voor beveiliging en comfort!

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Toegangscontrole voor appartementen, woningen en bedrijven

Hoe beheer je de toegang tot je appartement, woning of bedrijf en hoe communiceer je tegelijkertijd op een vlotte manier met de inwoners, werknemers of bezoekers? Installeer een systeem voor toegangscontrole, zijnde videofonie of parlofonie, van Aiphone en je merkt het meteen. Er zijn verschillende combinaties en afwerkingen mogelijk zodat je het systeem volledig op jouw behoeften kan afstemmen. Denk hier bijvoorbeeld aan een handige breedhoekcamera, een badgelezer, externe bewakingscamera’s aangesloten op de toegangscontrole of een doorschakeling naar je smartphone of tablet.

Haal meer uit je toegangscontrole

Videofonie en parlofonie van Aiphone doet niet enkel prima dienst als toegangscontrole, maar je kan het ook gebruiken als meldsysteem om je huis of bedrijf mee beschermen tegen brand of CO-vergiftiging. Zoals je ziet zorgen we ervoor dat je niets tekortkomt wanneer je bij Aiphone aanklopt voor een beveiligings- en communicatiesysteem. Je ontvangt immers beide, want met videofonie en parlofonie van Aiphone geniet je van een betrouwbaar systeem voor toegangscontrole, van een handig communicatiemiddel én van een meldsysteem!

 

Meer veiligheid? Installeer een systeem voor toegangscontrole!

Geef ons je eisen en voorkeuren door en het Aiphone team stelt je het meest geschikte systeem voor op vlak van toegangscontrole.

Op een gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar toestel mag je sowieso rekenen, net zoals op een garantie van drie jaar op alle producten! Aiphone schenkt bovendien aandacht aan het design zodat het videofonie- of parlofoniesysteem met zijn strakke en tijdloze look past in elk interieur.
CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
toegangscontrole videofonie parlofonie veiligheid beveiliging
Stel uw systeem samen!
toegangscontrole videofonie parlofonie veiligheid beveiliging