Prestatiegerichte kwaliteit

De jarenlange expertise, in combinatie met een honger om altijd een stap verder te denken dan de andere marktspelers, zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt met Aiphone.

Contacteer ons!
3 jaar consumentengarantie.

3 jaar consumentengarantie

Het merk Aiphone staat als wereldwijde marktleider met meer dan 65 jaar ervaring bekend voor zijn oerdegelijke kwaliteit en duurzaamheid. Dat willen we in België graag onderstrepen door de garantieperiode met 1 jaar te verlengen, wat neerkomt op 3 jaar garantie in totaal!
IF Product Design Award.

IF Product Design Award

De Aiphone JO serie heeft in 2014 de prestigieuze IF Product Design Award gewonnen. De JO-serie heeft deze prijs te danken aan het ultradunne design (21 mm dikte), het logische iconengebruik en het grote 7 inch aanraakscherm.

Winnaar Deming Prijs.

Winnaar Deming Prijs

Aiphone is de eerste en enige fabrikant van intercoms die de Deming Prijs heeft gewonnen, de hoogste internationale bekroning voor kwaliteitscontrole.

Aiphone is de eerste intercom leverancier wereldwijd die het ISO 9001 certificaat heeft ontvangen.

ISO 9001

Aiphone is de eerste intercom leverancier wereldwijd die het ISO 9001 certificaat heeft ontvangen. Dit certificaat zorgt voor een globale erkenning van productkwaliteit, gebaseerd op richtlijnen inzake ontwikkeling, productie, inspectie en het testen van toestellen. 
Aiphone streeft sinds 1998 de normen van dit certificaat na, en met succes.

ISO 14001

ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. Aiphone streeft sinds 1998 de normen van dit certificaat na, en met succes.
CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
videofoon parlofoon toegangscontrole videofonie parlofonie
Stel uw systeem samen!
videofoon parlofoon toegangscontrole videofonie parlofonie