Toegangscontrole voor bedrijven

Zoek je op vlak van toegangscontrole nog een doeltreffende oplossing voor je bedrijf, winkel, school of kinderdagverblijf? Dan zit je goed met een videofonie- of parlofoniesysteem van Aiphone waarmee je de toegang tot het gebouw (of meerdere gebouwen) eenvoudig beheert en op een vlotte manier communiceert met werknemers en bezoekers.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

In alle veiligheid met Aiphone toegangscontrole

Hoe garanderen we met de toegangscontrole van Aiphone je veiligheid? Allereerst zijn de deurposten bestand tegen vandalisme en uitgerust met een breedhoekcamera die een zoom- en Pan Tilt-functie heeft. De beelden van de camera kunnen bovendien automatisch geregistreerd worden bij een gesprek, maar je kan de toegangszone ook bekijken wanneer er geen oproep is. Het is zelfs mogelijk om een externe bewakingscamera aan te sluiten op het video- en parlofoniesysteem van Aiphone om de beveiliging zo te centraliseren. Verder kan er op de deurpost een codeklavier geïnstalleerd worden als elektronische toegangscontrole en kunnen er op het systeem sensors worden aangesloten die een signaal geven als er brand is of CO-vergiftiging dreigt.

De communicatiefunctie van de Aiphone toegangscontrole.

De communicatiefunctie van de Aiphone toegangscontrole

Een systeem voor toegangscontrole waar je eenvoudig mee kan communiceren? Aiphone heeft het in huis. De belangrijkste functie is natuurlijk om er de toegang tot je bedrijf of school mee te beheren, wat bij een Aiphone videofonie- en parlofoniesysteem gebeurt vanaf een centraal punt. 

Je bedient namelijk vanop afstand het elektrisch deurslot, met de mogelijkheid om de oproepen door te schakelen naar een extern telefoonnummer en zo de deur te ontgrendelen. Met de video- en parlofoniesystemen van Aiphone kan je ook eenvoudig oproepen doorsturen naar andere monitors en intern met elkaar communiceren. Geef de verschillende toestellen bijvoorbeeld een naam als ‘receptie’, ‘directie’ of ‘boekhouding’ en gebruik de video- en parlofonie als intercom. Om dit type van elektronische toegangscontrole voor iedereen toegankelijk te maken is het systeem bovendien uitgerust met een inductieve lus, grote toetsen, verlichte pictogrammen en gesproken boodschappen.

 

Een toegangscontrole aangepast aan jouw bedrijf

Welk type toegangscontrole is het meest geschikt voor jouw bedrijf, school of ziekenhuis? Welke interessante aspecten biedt een videofonie- of parlofoniesysteem allemaal voor de commerciële sector? Aiphone (Antwerpen) helpt je een antwoord zoeken op die vragen en geeft je daar graag deskundig advies bij. Samen zoeken we op basis van jouw behoeften naar een gepast systeem als toegangscontrole voor jouw bedrijf!

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
toegangscontrole elektronische toegangscontrole toegangscontrole bedrijven veiligheid intercom
Stel uw systeem samen!
toegangscontrole elektronische toegangscontrole toegangscontrole bedrijven veiligheid intercom