Toegangscontrole voor eengezinswoningen

Je gezin en huis beveiligen? Denk aan een efficiënt videofonie- of parlofoniesysteem. Met Aiphone is er immers veel mogelijk op vlak van toegangscontrole voor eengezinswoningen. Wil je dus met een veilig gevoel door je huis wandelen en kijken wie er aan je deur staat? Ontdek dan hier wat videofonie en parlofonie voor jou en je woning kan betekenen.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Beveilig je huis met de toegangscontrole van Aiphone

Wanneer je een Aiphone systeem voor toegangscontrole installeert bij je thuis, dan haal je tegelijkertijd een pak sterke eigenschappen in huis. Afhankelijk van het gekozen systeem kan je bijvoorbeeld dienst doen op een panoramische 170° breedhoekcamera op de videodeurpost(en) die je een volledig overzicht van de ingang geeft waarbij je het beeld kan in- en uitzoomen en richten naar de bezoeker. De camera neemt tijdens de toegangscontrole bovendien automatisch beelden van de bezoeker en slaat die ook op. Je kan de camera van de videodeurpost eveneens bekijken als er geen oproep is en nog extra camera’s rondom je huis hangen om bijvoorbeeld je oprit of tuin te bewaken. Voor nog meer veiligheid is het ook mogelijk om een rook- of CO-melder aan de videofoon of parlofoon te koppelen die de inwoner(s) waarschuwt bij gevaar. Het alarm kan in dergelijke gevallen doorgeschakeld worden naar externe toestellen zodat je altijd op de hoogte bent van wat er bij je thuis gebeurt. Kortom, je huis beveiligen met een systeem voor toegangscontrole is eenvoudig, veilig én betrouwbaar!

Toegangscontrole als communicatietoestel

Met een systeem voor toegangscontrole zal je niet alleen je huis beveiligen, maar kan je ook snel en gemakkelijk communiceren. Gebruik de videofoon of parlofoon bijvoorbeeld als intercom en geef de verschillende binnenposten een naam, zoals keuken, bureau of woonkamer, om de communicatie te vergemakkelijken. Je kan het systeem zelfs inschakelen als babyfoon, zonder de nood aan batterijen of de last van storing op de lijn. Om te praten met andere inwoners of bezoekers gebruik je dan de hoorn of de ingebouwde microfoon die je bedient via het handige aanraakscherm. Het videofonie- en parlofoniesysteem van Aiphone is verder ook voorzien van een inductieve lus en grote aanraaktoetsen en pictogrammen voor extra comfort. Maar een toegangscontrole van Aiphone biedt je nog meer… Je kan namelijk de oproepen van de videodeurpost op je smartphone of tablet ontvangen aan de hand van een gratis applicatie! Zo houd je je woning ook vanop afstand in de gaten en beantwoord je moeiteloos oproepen als je niet thuis bent.

Toegangscontrole als communicatietoestel.

Je huis beveiligen met Aiphone toegangscontrole

Ga je voor videofonie (met of zonder touchscreen) of een combinatie van video- en parlofonie? Met Aiphone kies je zelf het systeem voor toegangscontrole dat het beste bij jou en je woning past. Op kwaliteit mag je sowieso rekenen, net als op een strak, tijdloos design dat in elk interieur past. Beveilig je woning op een betrouwbare, eenvoudige manier en geniet van alle voordelen van een videofoon of parlofoon als toegangscontrole bij je thuis.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
toegangscontrole beveiligen huis beveiligen videofonie parlofonie
Stel uw systeem samen!
toegangscontrole beveiligen huis beveiligen videofonie parlofonie