Een handenvrije parlofoon kopen

Communiceer comfortabel met een handenvrije parlofoon! Dit type van parlofonie is niet enkel de ideale oplossing om op een veilige manier de ingangen te controleren, je neemt er ook eenvoudig contact mee op met inwoners thuis of collega’s op het werk. Als parlofoonspecialist vertelt Aiphone je daarom wat meer over het gebruiksgemak en de communicatiefunctie van een handenvrije parlofoon.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?
Een gebruiksvriendelijke handenvrije parlofoon.

Een gebruiksvriendelijke handenvrije parlofoon

Bij een handenvrije parlofoon is er geen hoorn aanwezig en beantwoord je dus een oproep of praat je dus comfortabeler. Net daarom is dit type parlofonie zo interessant! De handenvrije werking maakt de parlofoon immers erg gebruiksvriendelijk. Aan de hand van een ingebouwde luidspreker hoor je wie er aan de deur staat of wie er via een andere binnenpost iets tegen je wil zeggen. Het volume van de luidspreker kan je trouwens gemakkelijk regelen op het toestel. De grote, duidelijke knoppen en pictogrammen van de Aiphone handenvrije parlofoon wijzen je de weg! Je bent bovendien volledig vrij om te kiezen waar de binnenposten komen. Vind je het bijvoorbeeld handig om er enkele tegen de muur te hebben of denk je dat het gemakkelijker is om een handenvrije parlofoon op je bureau te hebben? Beide locaties zijn mogelijk! Zoals je ziet, hechten we bij Aiphone veel belang aan het gebruiksgemak van parlofonie.

 

Communiceren met een handenvrije parlofoon

Zoals bij parlofonie mét hoorn is het ook bij een handenvrije parlofoon mogelijk om onderling te communiceren tussen binnenposten via intercomfunctie. Hoeveel binnenposten je laat plaatsen, beslis je zelf. Plaats er thuis bijvoorbeeld eentje in de hal, de keuken en de woonkamer. Op een bedrijf kan je dan weer in de verschillende kantoren en magazijnen binnenposten laten installeren. Zo kan je vanaf diverse plekken in huis of op kantoor eenvoudig met bezoekers, collega’s of inwoners praten dankzij de parlofoon.

 

Een handenvrije parlofoon thuis of op kantoor?

Ben je gewonnen voor de gebruiksvriendelijkheid van de handenvrije parlofoon van Aiphone? Vind je het compacte design ervan wel goed passen in je huis of op kantoor? En vind je het belangrijk om met een veilig gevoel te kunnen kijken wie er aanbelt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een Aiphone verdeler bij jou in de buurt voor meer informatie over een handenvrije parlofoon.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
parlofoon parlofoon kopen parlofonie parlofoonspecialist
Stel uw systeem samen!
parlofoon parlofoon kopen parlofonie parlofoonspecialist