Referenties

Ook projectontwikkelaars en grote bedrijven maken graag gebruik van Aiphone voor hun videofonie of parlofonie oplossingen. Hiernaast kan u een overzicht vinden van enkele realisaties.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Apotheek, Wommelgem

Apotheek De Maeyer-De Ryck is reeds geruime tijd een gevestigde waarde in Wommelgem. Gelegen in de Sint-Damiaanstraat, is deze pharmacie 3 jaar geleden begonnen aan een volledige renovatie/nieuwbouwproject. 


Lees meer...

Oud Gasthuis, Hasselt

Het Oud Gasthuis is een gerenoveerd geschiedkundig pand in het hartje van Hasselt. Vroeger deed dit statige gebouw dienst als ziekenhuis, maar het heeft in de loop der tijden verschillende invullingen en uitbreidingen gekend.


Lees meer...

Momenteel zijn er 3 GT+ systemen geïnstalleerd met in totaliteit 24 drukknoppen.

Ganzendries, Hoogstraten

Woonerf Ganzendries is een prachtige nieuwe residentiële wijk net buiten het centrum van Hoogstraten. Deze wijk fungeert als een corridor tussen de stad en de omliggende natuur: deze omgeving straalt authenciteit en rust uit.


Lees meer...

Omdat Woonerf Ganzendries is opgebouwd rond een vrij begaanbare binnenplaats, is er geopteerd voor een centrale videofoonpost (GT-DM)

Tour Paradis, Luik

De Financietoren, in de plaatselijke volksmond beter bekend als de Paradijstoren (Tour Paradis), is een gebouw van maar liefst 118 meter hoog (136 meter met antenne), gelegen in het Luikse Guillemins-wijk. 


Lees meer...

Wat de videofonie betreft, heeft Close S.A. vanzelfsprekend gekozen voor de Aiphone GT serie.

Klosterheidberg, Eupen

De Kloster Heidberg in Eupen is oorspronkelijk een oud klooster uit de 18de eeuw waarin vroeger een school en nog daarvoor zusters van de Orde der Franciscanen gevestigd waren. In 2001 werd een haalbaarheidsstudie uitgevoerd om een opleidingscentrum van het gebouw te maken.


Lees meer...

Er werden drie oproepzuilen geplaatst met een GTbuitenpost voorzien van de Vizocam Plus-technologie, met de unieke panoramische 170° breedhoekcamera.
CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
videofoon parlofoon toegangscontrole videofonie parlofonie
Stel uw systeem samen!
videofoon parlofoon toegangscontrole videofonie parlofonie