Apotheek, Wommelgem

Apotheek De Maeyer-De Ryck is reeds geruime tijd een gevestigde waarde in Wommelgem. Gelegen in de Sint-Damiaanstraat, is deze pharmacie 3 jaar geleden begonnen aan een volledige renovatie/nieuwbouwproject. 

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?
GT systeem op bestuurdershoogte

Het pand naast de oude winkel is vol-ledig opnieuw opgebouwd, met respect voor de stijl van het oorspronkelijk pand zodat beide gebouwen een naadloos geheel vormen.


Hiernaast is deze apotheek de eerste in zijn soort die in België is begonnen met een drive in voor geneesmiddelen. Hiervoor heeft men een GT buitenpost op ideale hoogte geplaatst voor autobestuurders zodat deze makkelijk kunnen communiceren met een medewerker. Eenmaal de bestelling is afgehandeld, rijdt de bestuurder door om via een andere buitenpost toegang te krijgen tot de uitgang die uitmondt op de straat. 

Omdat de drive in ook tijdens de wachtdienst operationeel moet zijn, kan men makkelijk binnenin de binnenposten switchen van winkel naar privé. Waar de medewerker zich ook bevindt, er is steeds een binnenpost binnen handbereik: 4 exemplaren in de winkelruimte, 5 in de privé ruimte en maar liefst 8 in de kantoorruimte.


Zelfs op de toiletten is er een binnenpost operationeel om op deze manier geen oproep te moeten missen. Omdat er een aanzienlijke afstand tussen de verschillende Aiphone-toestellen is, heeft de installateur geopteerd voor Aiphone -kabel om zo het kwaliteits-verlies uit te sluiten.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
Stel uw systeem samen!