Algemene Voorwaarden configurator

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?
Alle gegevens die in deze configurator vermeld worden, zijn puur van informatieve aard en onderhevig aan mogelijke wijzigingen, zonder de bezoeker hiervan op de hoogte te stellen. Ondanks het feit dat CCI nv (de exclusieve verdeler van Aiphone voor België) de grootste zorg besteedt aan de realisatie van deze tool, bestaat de mogelijkheid dat de informatie achterhaald of incorrect is. 

De prijzen zijn louter indicatief en exclusief BTW. Pas bij de laatste fase in deze configurator wordt de BTW (21%) gerekend bij de totaalprijs. Het is mogelijk dat u in aanmerking komt voor een andere BTW-tarief, informeer u hiervoor bij uw vakman. De weergegeven prijzen bevatten geen wijzigingen ten gevolge van mogelijk lopende promoties. Afbeeldingen zijn niet bindend.

Ten gevolge van de complexiteit en uitbreidbaarheid van sommige structuren wijzen wij erop dat niet alle producten en oplossingen worden tentoongesteld in deze tool. Indien u omtrent bepaalde systemen vragen heeft, aarzel niet onze centrale te contacteren op het nummer 03/232 78 64 of via info@ccinv.be
CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
Stel uw systeem samen!