Videofoon: JP serie

Een dubbel zo groot beeldformaat, een intuïtief aanraakscherm, uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit en het "design for all"- ontwerp: dit zijn de beloften van de nieuwe JP Vizocam Touch & Go serie.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?
Met de installatie van de JPTLIIP IP interface is het JP-videofoniesysteem in staat oproepen die plaatsvinden aan de deurpost door te sturen naar de smartphone of tablet.

Communiceren

De vernieuwde binnenpost van de JP-serie beschikt over een 7 inch aanraakscherm en uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit. Hiernaast kan er gekozen worden tussen handenvrij communiceren of via de hoorn, ingeval discretie noodzakelijk is. Deze hoorn is tevens voorzien van een inductieve lus voor een betere verstaanbaarheid via een hoorapparaat. Mochten er meerdere binnenposten geïnstalleerd zijn, is onderlinge communicatie mogelijk: zowel via een algemene oproep naar alle posten als selectief naar een bepaalde binnenpost.

Oproepen ontvangen via de smartphone is mogelijk dankzij de IP interface JPTLIIP.

Met de installatie van de JPTLIIP IP interface is het JP-videofoniesysteem in staat oproepen die plaatsvinden aan de deurpost door te sturen naar de smartphone of tablet. Zo kan men op elk ogenblik de woning in de gaten houden, oproepen in afwezigheid beantwoorden en zelfs een aanwezigheid simuleren. 


Dankzij de gebruiksvriendelijke app 'AiphoneJP', die gratis te downloaden is op Google Play Shop als in de App Store, ben je niet meer verplicht om thuis te zijn om oproepen te beantwoorden. Wil je bijvoorbeeld enkel praten met je bezoeker of er ook beeld bij hebben? Tik dan je gewenste communicatievorm aan op het scherm. Wil je de deur openen, dan ‘swipe’ je het sleutelsymbooltje eenvoudig naar rechts. Zo eenvoudig is het om de videofonie thuis of op kantoor met je smartphone te bedienen!

Bewaken

Behou makkelijk het overzicht van alles wat er in en om het gebouw gebeurt. Er kunnen tot 4 camera's op het systeem aangesloten worden waardoor er in een oogopslag kan nagegaan worden of er onregelmatigheden zijn. Met de 'Monitoring' functie op de binnenpost kan je de beelden van de videodeurposten / camera's bekijken zonder dat er een oproep is, zowel in dag- als nachtmodus. Deze functie kan ook gebruikt worden als een betrouwbare babyfoon!

Hou alles makkelijk dankzij de toevoeging van camera's of via de 'Monitoring' functie

Beveiligen

De JP-monitors zijn een uitstekend hulpmiddel om een alarm te signaleren. De camera biedt een ruimer gezichtsveld, waardoor jouw veiligheid nog meer gewaarborgd wordt. Bij elke oproep registreert de monitor ook een sequentie van 6 foto's op het intern geheugen of tot 1000 videoclips op de SD-kaart (niet bijgeleverd). Ook een paniekknop aansluiten behoort tot de vele mogelijkheden.

Dome-camera met LEDs.
Technische problemen zoals brand, een waterlek of een CO2 stijging kunnen door middel van de aansluiting van een detectorop de hoofdpost ook gemeld worden aan iedereen die zich in het gebouw bevindt.

Bij de installatie van een bewegingsdetector of magneetcontact kan de videopost de aanwezigen verwittigen en het alarm activeren wanneer er een poging tot inbraak is. 

Meer info?

Raadpleeg de brochure hier.


Een vraag over dit systeem?

Contacteer een van onze medewerkers hier.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
videofonie videofoon toegangscontrole parlofoon
Stel uw systeem samen!
videofonie videofoon toegangscontrole parlofoon