Videofonie reeksen

Op deze pagina kan je een overzicht terugvinden van de verschillende soorten videofonie die bij Aiphone beschikbaar zijn. Maak een keuze hiernaast.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

JP serie

De JP VizocamTouch & Go videofoon is de jongste telg in de Vizocam familie met zijn unieke 7” aanraakscherm en 170° breedbeeldcamera voorzien van een zoomfunctie 9-zones, beeldgeheugen en opslagmogelijkheden.

Oproepen beantwoorden met mobiele apparaten
De installatie kan met een IP interface worden uitgebreid via de welke men al de oproepen van de videodeurpost op de smartphone of tablet ontvangt.

Lees meer...
De JP serie, waar oproepen via smartphone tot de mogelijkheden behoren.
Toegangscontrole via videofonie hoeft geen fortuin te kosten.

JO serie

Toegangscontrole via videofonie hoeft geen fortuin te kosten. De JO reeks is onze standaard in kwaliteitsvideofonie, met oog voor een democratisch prijskaartje. Deze serie combineert een inbouw- of opbouwdeurpost met maximum 2 binnenposten die voorzien zijn met een 7 inch scherm met hoge resolutie.

Lees meer... 

GT serie

Ons videofonie-antwoord voor appartementen / grote bedrijven. Het GT-systeem kan tot 2000 binnenposten / 500 appartementen bevatten, met een heel gevarieerd en uitgebreid aanbod wat betreft de binnen- en buitenposten, alsook de mogelijkheid tot het aansluiten van beveiligingscamera's.

 

Lees meer...

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
videofonie videofoon toegangscontrole parlofoon
Stel uw systeem samen!
videofonie videofoon toegangscontrole parlofoon