Ganzendries, Hoogstraten

Woonerf Ganzendries is een prachtige nieuwe residentiële wijk net buiten het centrum van Hoogstraten. Deze wijk fungeert als een corridor tussen de stad en de omliggende natuur: deze omgeving straalt authenciteit en rust uit.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?
Om elk huis en appartement in deze wijk van videofonie te voorzien, heeft de aannemer beroep gedaan op Elotec, een specialist van Aiphone in de regio.
Om elk huis en appartement in deze wijk van videofonie te voorzien, heeft de aannemer beroep gedaan op Elotec, een specialist van Aiphone in de regio. Zaakvoerder Marc heeft verschillende varianten van het GT-systeem gecombineerd om op deze manier tegemoet te komen aan de noden van elk appartement en huis. Omdat Woonerf Ganzendries is opgebouwd rond een vrij begaanbare binnenplaats, is er geopteerd voor een centrale videofoonpost (GT-DM). Dankzij deze buitenpost zijn bezoekers in staat de naam op te zoeken van elke inwoner.

Aangezien er een GT-centrale aanwezig is op het binnenplein, waarop bezoekers haarscherp te zien zijn dankzij de Vizocam-technologie die ook in dit systeem is geïntegreerd, is er aan de deur van elk huis aan de binnenzijde van het plein geopteerd voor een standaard bel om het geheel harmonisch te houden. Binnenshuis is de GT1CL binnenpost met handenvrije communicatie aanwezig.
Aan de buitenkant van deze wijk, waar de woningen voornamelijk zijn opgedeeld in appartementen, is er aan elke voordeur een GT-buitenpost voorzien in combinatie met een aparte bel en naam voor elke bewoner.
Zelfs in de gemeenschappelijke ondergrondse garage, waar er plaats is voorzien voor de bewoners én bezoekers, is er een buitenpost voorhanden om iedereen op elk moment in staat te stellen om te communiceren met de inwoners.

Voor de gehele installatie van dit grote woonproject heeft Marc zijn voorkeur gegeven aan UTP-bekabeling. Deze bekabeling is netjes gegroepeerd in kabelgoten die leiden naar de zekeringskast.Wanneer er zich dan in de toekomst een probleem zou voordoen met een van de videofoons, is het voor Marc makkelijk te achterhalen waar het euvel zich bevindt.
CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
toegangscontrole parlofoon videofoon videofonie
Stel uw systeem samen!
toegangscontrole parlofoon videofoon videofonie