Aiphone, pure kwaliteit

Een parlofoon voor een appartement of een videofoon voor een bedrijf: in het brede assortiment van Aiphone vind je voor elk type gebouw een ideaal systeem voor parlofonie of videofonie. Maak hier kennis met deze ervaren videofoon- en parlofoonproducent, én met de exclusieve importeur van Aiphone-toestellen.

Contacteer ons!
Waarom Aiphone?

Aiphone, nummer één omtrent video- en parlofonie

Japanse kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn enkele belangrijke kernwoorden om de videofonie en parlofonie van Aiphone te omschrijven. Dankzij die kerneigenschappen is Aiphone uitgegroeid tot wereldwijde marktleider en gerespecteerde producent van intercomsystemen met meer dan 65 jaar ervaring. Vandaag de dag kan je dan ook in meer dan zestig landen terecht om een moderne videofoon of parlofoon van Aiphone aan te schaffen die op vlak van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid niets te wensen overlaat.

Een videofoon of parlofoon van Aiphone

Ontdek met eigen ogen de kwaliteit van een Aiphone videofoon en parlofoon! Laat je bijvoorbeeld inpakken door de innovatieve breedbeeldcamera of door de superhandige smartphone-koppeling… Op elk toestel ontvang je bovendien een garantie van drie jaar! Ga dus snel langs bij één van de Aiphone-verdelers, zijnde elektrogroothandels, om jouw ideale systeem voor toegangscontrole te vinden. Professionelen kunnen er terecht om een Aiphone systeem aan te schaffen voor bijvoorbeeld een eengezinswoning, een appartement of een bedrijf.

 

CCI nv, exclusieve importeur van Aiphone systemen

Ons bedrijf CCI nv verzorgt al meer dan vijftig jaar de exclusieve import van Aiphone toestellen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de videofonie en parlofonie van Aiphone garanderen we elke klant een kwaliteitsvolle en doeltreffende ondersteuning. Wens je meer informatie of advies over een videofoon of parlofoon van Aiphone? Aarzel dan niet om contact op te nemen met CCI nv! Ons team is altijd bereikbaar voor vragen en problemen rond de samenstelling, installatie en activatie van een Aiphone-toestel.

Aiphone: kwaliteit en veiligheid

Voor een ervaren videofoon- en parlofoonproducent zit je goed bij Aiphone. Dankzij de jarenlange ervaring van Aiphone in de sector geniet je immers van kwaliteitsvolle en betrouwbare systemen voor videofonie en parlofonie. Vertel ons dus hoe jouw ideale videofoon of parlofoon eruitziet en wij laten je de mogelijkheden zien. Kom ook zeker eens langs in onze showroom in Antwerpen om er het assortiment van Aiphone te ontdekken.

CONFIGUREER UW AIPHONE
VIND UW INSTALLATEUR
aiphone videofoon parlofoon parlofonie videofonie
Stel uw systeem samen!
aiphone videofoon parlofoon parlofonie videofonie